«Είμαι αθώα» δήλωσε το μοντέλο που εντοπίστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

«Είμαι αθώα» δήλωσε το μοντέλο που εντοπίστηκε με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Αθώα για ακόμη μία φορά δήλωσε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου ενώπιον του δικαστηρίου που κρατείται σε φυλακές του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζοντας πως δεν είχε ιδέα πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά στην κατοχή της.

Η νεαρή κοπέλα κατέθετε επί δύο ώρες σχεδόν και ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της ρουμανικής καταγωγής ήταν αυτός που είχε εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και της είχε δώσει το σάκο, μέσα στον οποίο εντοπίστηκε η κοκαΐνη.

«Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν είχα λόγο να υποψιαστώ κάτι», είπε στην απολογία της η 21χρονη και πρόσθεσε πως τον σάκο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά τής τον έδωσε ο φίλος της για να βάλει τα ρούχα της μέσα. Επίσης, όπως είπε ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Διαβάστε επίσης: Δίκη μοντέλου στο Χονγκ Κονγκ – Κεχαγιόγλου: «Θα νιώσω έκπληξη αν αθωωθεί»

Παράλληλα, διηγήθηκε στο δικαστήριο τη ζωή της, τις δουλειές που έκανε για να βγάζει τα προς το ζην, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι γνώριζε ως κόρη αστυνομικού τους ελέγχους στα αεροδρόμια μέσω των ακτίνων Χ-ray και πως γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα ήταν δυνατόν η ίδια να επιχειρήσει να εισαγάγει ναρκωτικά μέσω του αεροδρομίου στο Χονγκ Κονγκ.

Όσον α φορά για το τί κάνει ο φίλος της σήμερα, ανέφερε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και συνεχίζει τη ζωή του χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, όπως είπε, εκείνος μετά τη σύλληψή της εξαφανίστηκε.

Το δικαστήριο με απόφασή του δέχθηκε, ωστόσο, να θεωρηθεί αποδεικτικό στοιχείο το DVD με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο άλλοτε φίλος της 21χρονης κοπέλας, αποδεχόμενο δηλαδή ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι υπαρκτό.

Διαβάστε επίσης: Χονγκ Κονγκ: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για το μοντέλο με την κοκαΐνη – «Ήξερες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα»

Ο εισαγγελέας της έδρας ρώτησε αρκετές φορές την 21χρονη για ποιο λόγο λάμβανε τόσα πολλά μηνύματα από τον φίλο της όταν εκείνη βρίσκονταν στο Χονγκ Κονγκ. Τότε εκείνη, απευθυνόμενη στον εισαγγελικό λειτουργό, φέρεται να του απάντησε: «Δεν το θεώρησα περίεργο. Σκέφτηκα ότι θα ανησυχούσε. Δεν είχα λόγο να υποπτευτώ κάτι. Όταν βρέθηκε η κοκαΐνη, κατάλαβα».

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου, η οποία και θα κρίνει την τύχη της 21χρονης, αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter