Είμαι ο Γιάννης, part3: “Ντρεπόμουν να αντικρίσω τον Ντέιβιντ Στερν, δεν ήξερα ποιος είναι ο Ο Τζέι Μέιο” (video)

Είμαι ο Γιάννης, part3: “Ντρεπόμουν να αντικρίσω τον Ντέιβιντ Στερν, δεν ήξερα ποιος είναι ο Ο Τζέι Μέιο” (video)

Το part3 του ντοκιμαντέρ της Nike στον Γιάννη Αντετοκούνμπο γυρίζει το χρόνο πίσω στην ημέρα της επιλογής του MVP στο ντραφτ του ΝΒΑ, τις πρώτες μέρες στο Μιλγουόκι, τον “άγνωστο” Ο Τζέι Μέιο και την παρθενική του εμφάνιση μπροστά στο “ελληνικό” κοινό…

«Περπατούσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης μία μέρα πριν το ντραφτ και έλεγα: παρακαλώ πολύ να επιλεχθώ! Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω παίκτης του μπάσκετ και να μπορέσω να βοηθήσω την οικογένεια μου”, λέει ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προσθέτει:

“Τη νύχτα πριν το ντραφτ σκεφτόμασταν ότι πρέπει να ντυθούμε καλά, να πάρουμε παπούτσια. Τότε ήρθαν και μας έφεραν από την ομάδα μας και πήγαμε στην εκδήλωση”.

Μετά μιλάει για την επιλογή του από τους Μπακς και τη στιγμή που συνέβη:

“Καθόμουν με τον αδελφό μου, ακούω το όνομα μου και μετά υπάρχει ένα… κενό. Δεν θυμάμαι πολλά. Το μόνο που θυμάμαι είναι να είμαι στην σκηνή, να σφίγγω το χέρι του Στερν, δεν το κοίταξα καθόλου ήμουν πολύ ντροπαλός. Απλά κοιτούσα κάτω».

Ο Τζον Χορστ, GM των Μπακς, μίλησε για τις ημέρες της προσαρμογής του Γιάννη στο Μιλγουόκι και τι χρειαζόταν να κάνει. Ο Γιάννης λέει χαρακτηριστικά:

«Γυρνώντας πίσω τον χρόνο και ξαναζώντας αυτές τις στιγμές. Έμαθα να οδηγώ, άνοιξα λογαριασμό τραπέζης μόνος μου, μπήκα σε ένα διαμέρισμα με τον ατζέντη μου αλλά βρήκα αυτό το διαμέρισμα μόνος μου. Ήμουν 18 χρονών και έπρεπε να κάνω ενήλικα πράγματα, που ποτέ δεν είχα κάνει ξανά. Δεν ήξερα τίποτα, ούτε καν τους παίκτες. Έπαιζα για τους Μπακς και θυμάμαι στην πρώτη μου προπόνηση να μου λένε πως θα κάνω γυμναστώ με τον Ο Τζέι Μέιο. Δεν ήξερα ποιος ήταν! Ποιος είναι ο Ο Τζέι, αναρωτήθηκα Δεν θέλετε να ξέρετε τι είπε. Ήταν έξαλλος!».

Στη συνέχεια του βίντεο μίλησε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέφερε: «Κάθε φορά που ο Γιάννης πηγαίνει στην Νέα Υόρκη έχει 10 χιλιάδες Έλληνες δίπλα του. Καταλαβαίνετε πως είναι σε κάθε πόλη που πηγαίνεις να έχεις 10.000 Έλληνες να έρχονται να σε βλέπουν να παίζεις από τον τόπο που είσαι; Είναι απίστευτο. Όπου πας στον κόσμο να βρίσκεις κάποιον να είναι από εκεί που είσαι, να σε αγαπά τρελά και να σε υποστηρίζει, ενώ ποτέ δεν τον έχεις συναντήσει; Πού ποτέ δεν έχεις κάνει κάτι γι’ αυτούς; Οπότε το κάνεις γι’ αυτούς. Τους εκπροσωπείς και τους δείχνεις ότι η αγάπη δεν έχει όρους. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Απλά την δίνεις».

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter