Είμαστε πειραματόζωα απατεώνων

Είμαστε πειραματόζωα απατεώνων

Θα ανοίξουν τα σχολεία; Δε θ’ ανοίξουν; Στη δουλειά πότε θα πας; Τώρα; Στις πέντε μέρες; Στις δέκα; Και με τι τεστ;

Η απάντηση είναι: Ό,τι λάχει. Θα πάρουν μία κάποια απόφαση για καθετί. Και μετά θα αναλάβει ο εσμός των πληρωμένων δημοσιογράφων τους να μας την περάσει σαν σωστή. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Αν παίρνει και χρήμα, κάνει και πτήσεις υπερατλαντικές.

Έχει τελειώσει κάθε λογική. Πάει στα Ζαγοροχώρια, γυρίζει από τα Ζαγοροχώρια, πάει στα ΜΑΤ, πάει ο Τσίπρας σε νοσοκομείο πρωτοχρονιάτικα, πάει κι αυτός μετά σε νοσοκομείο πρωτοχρονιάτικα. Και μοιράζει γλυκά σε πικραμένους από την πολιτική του γιατρούς και νοσηλευτές που δεν ξέρουν πώς να τον κοιτάξουν με τα γεμάτα μαύρους κύκλους μάτια.

Δεν είχε μάσκες; Έβγαινε το στρατιωτάκι και έλεγε «κάνουν κακό οι μάσκες». Δεν έχει rapid; Βγαίνει άλλο στρατιωτάκι και λέει «χώστε πιο βαθιά το self test και γίνεται rapid».

Τι θες να είσαι να σου πω τι πιστοποιητικό να βγάλεις. Νοσείς αλλά θέλεις να βγεις και είσαι εμβολιασμένος; Δείχνεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Θέλεις να κάτσεις σπίτι; Δείχνεις τη βεβαίωση θετικού test.

Όλα ένα μπάχαλο, αλλά τα ΜΜΕ κάνουν ό,τι τα ελεγχόμενα Μέσα στις δικτατορίες: Δείχνουν τι γίνεται στη Βρετανία, στη Γερμανία, στην Τουρκία για να ξεχνάς το χειρότερο που γίνεται στη χώρα σου.

Είσαι δύο ώρες στην ουρά; Τα pet του συστήματος ανεβάζουν φωτογραφίες από ουρές δωρεάν pcr στην Ευρώπη και τις βαφτίζουν ουρές για rapid. Για να νιώσεις καλύτερα. Πάντα μέσω της απάτης.

Δωρεάν pcr test εδώ; Πού ακούστηκε! Πρώτα οι κολλητοί, οι ημέτεροι, οι ιδιοκτήτες των εργαστηρίων. Νέα τιμή στα 47 ευρώ -και σου κάναμε κι έκπτωση!- όταν η Ευρώπη που θέλουμε να είμαστε τα δίνει δωρεάν ή τα συνταγογραφεί. Ε, κι αν δεν έχεις 188 ευρώ για τετραμελή οικογένεια, ας ψοφήσεις. Σε τελική ανάλυση, αν είσαι φτωχάλα, τι τα ήθελες τα παιδιά; Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός. Έχεις λεφτά; Πληρώνεις και ζεις. Δεν έχεις; Είσαι αναλώσιμος.

Δεν έχω δει στη ζωή μου τέτοια ανικανότητα κυβερνώντων σε συνδυασμό με σταρχιδισμό. Γιατί και οι Σημιτάνθρωποι στην 8ετία τους έκλεψαν τα πάντα, αλλά έκαναν και μια δουλειά για τα μάτια του κόσμου. Εδώ δεν τους νοιάζει τίποτα. Πάρε τα λεφτά και τρέχα. Μη σε νοιάζει. Τα ΜΜΕ θα πουν ότι ήσουν εκεί που θα έπρεπε να είσαι.

Δεν ξέρουν τι να ανοίξουν, τι να κλείσουν, πώς να ανοίξουν, πώς να κλείσουν. Χώνουν τις πολιτικές τους πιο βαθιά στη μύτη και τις βαφτίζουν καινούργιες. Τους ξέφυγαν τα πάντα, ζούμε ένα απερίγραπτο ΧΑΟΣ. Είμαστε πειραματόζωα απατεώνων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter