Είναι γεγονός: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ

Είναι γεγονός: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ

Ολοκληρώθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Βραζιλιάνος σταρ Νεϊμάρ υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν πενταετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Ρόιτερ.

Νωρίτερα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είχαν παραλάβει επιταγή ύψους 222.000.000 ευρώ από τους νομικούς εκπροσώπους του Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, παρά την άρνηση της La liga να δεχθεί την πληρωμή το πρωί της Πέμπτης (3/8) και σε συνδυασμό με σχετική τοποθέτηση της UEFA που ακολούθησε, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να παρακάμψουν τη συνήθη διαδικασία (τη μεσολάβηση δηλαδή της La liga). Οι νομικοί εκπρόσωποι του 25χρονου ποδοσφαιριστή, Χουάν ντε Δίος Κρέσπο και ο Μάρκος Μότα, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Μπαρτσελόνα και παρέδωσαν ιδιοχείρως την επιταγή των 222 εκατ. ευρώ, εκ μέρους του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα», «ο σύλλογος θα προσκομίσει στην UEFA τις λεπτομέρειες της σχετικής διαδικασίας, ώστε να αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τις πειθαρχικές ευθύνες που μπορεί να προκύπτουν από αυτή την υπόθεση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter