Είναι ο Λιάγκας ο Μπίλιας του 2021;

Είναι ο Λιάγκας ο Μπίλιας του 2021;

Γράφει ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Απανωτά τα χτυπήματα που δέχεται ο πρωινάδικος εαυτός του κ. Λιάγκα. Η υπερπροβεβλημένη -από τον ίδιο- αυτοπεποίθησή του, φαίνεται πως πλήττεται ανεπανόρθωτα, όχι μόνο από συμπαρουσιαστές/στριες του, που τον αμφισβητούν, τον κοντράρουν και τον ειρωνεύονται στον αέρα, αλλά κι από αυτό το ανελέητο τουίτερ, που του αλλάζει καθημερινά τον αδόξαστο, σχολιάζοντας καυστικά τα πεπραγμένα του.

Μέχρι κι απ’ αυτήν ακόμα την κ. Ντενίση, δέχτηκε πλήγμα. Δεν τον κάλεσε στην πρεμιέρα της! Τον αγνόησε επιδεικτικά. Αντιλαμβάνεστε το χτύπημα; Το διανοείστε; Αγνόησε τον Γιώργο Λιάγκα. Ευθέως κι ευθαρσώς. Κάτι που τον αποτελείωσε, και παρότι ράκος, το έκανε θέμα στην εκπομπή του. Το κατήγγειλε. Κλαψούριζε επί ώρα σαν δαρμένος σκύλος. Αδύνατον να καταπιεί τη χυλόπιτα της ντίβας. Στο τέλος συγκέντρωσε τα συντρίμμια του και την κατακεραύνωσε ως αχάριστη, επισημαίνοντας:

“Όλους αυτούς πρέπει να τους βρίζουμε για να μας εκτιμούν”

Έλα ρε, είδηση! Βρίζει ο Λιάγκας; Προσβάλλει ο Λιάγκας; Κάνει χονδροειδή σχόλια; Λέει σεξιστικά αστεία;

Ασχολείται με τις προσωπικές ζωές των άλλων, κουτσομπολεύει σαν περίεργη γειτόνισσα, βρίσκει ποτέ αστεία τα περιστατικά ασέλγειας, είναι αγενής και αδιάκριτος, με χιούμορ Στάθη Ψάλτη σε βιντεοκασέτα των 80’ς; Έχει ποτέ υποβαθμίσει την ποιοτική στάθμη προγραμμάτων;

Τώρα βέβαια, εδώ που τα λέμε, κάτι ψιλοθυμάμαι..

Νοέμβρης του 2019, δεν ήταν που το ΕΣΡ, επέβαλλε κύρωση αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, για τις “παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου”;

Τότε δεν ήταν, που για την “υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος”, επιβλήθηκε πρόστιμο 150.000 ευρώ;

Τόσο αξιολογήθηκαν εκείνα τα αηδιαστικά χασκόγελά του και τα απαράδεκτα σχόλια, (που σιγοντάριζε χαζοχαρούμενα και η Κατερίνα Γκαγκάκη) στην εκπομπή του, για την περίπτωση της φοιτήτριας που παρενοχλήθηκε στο ΑΠΘ.

Λίγο πριν δεν ήταν, επίσης, που ζητούσε από την καλεσμένη του Ελένη Φουρέιρα, να φορέσει ένα ειδικό μασελάκι, για να μοιάζει με πλαστική κούκλα και μετά ρωτούσε άτομα του συνεργείου, αν θα… «έμπαιναν ακόμα και έτσι»;

Πάντα η σκηνοθεσία της περσόνας του, μού δημιουργούσε την εντύπωση πως ήταν δουλειά του Όμηρου Ευστρατιάδη. Πως είναι κομμάτι ταινίας του και πως από στιγμή σε στιγμή θα πεταχτεί από κάπου ο Μπίλιας, κι ύστερα θα σκύψουν κι οι δυο μαζί, κάτω από την έδρα, για να δουν τις γάμπες της Βίνας Ασίκη.

Τις προάλλες -στο πλαίσιο των συνηθισμένων σικέ καυγάδων, με τον έτερο Καππαδόκη, Βαγγέλη Περρή- αναρωτιόταν στον αέρα, αν είναι μα@άκας που εμβολιάστηκε . Και τότε ήταν που πήρε φωτιά του τουίτερ.

Μια από τις πρώτες αντιδράσεις : #FragileAlex Να είσαι μα@άκας, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Θέλει προσπάθεια για να μην καταντήσεις Γιώργος Λιάγκας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter