Είναι τα τηγανητά λαχανικά ανθυγιεινά;

Μπορεί το τηγάνισμα να έχει «δαιμονοποιηθεί» -και ορθά- από γιατρούς και διατροφολόγους, καθώς θεωρείται ο πιο ανθυγιεινός τρόπος μαγειρέματος, ωστόσο μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Γρανάδας έρχεται να ανατρέψει κάποια δεδομένα.

Στο πλαίσιο της μελέτης, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Food Chemistry, οι ερευνητές εξέτασαν το διατροφικό προφίλ λαχανικών που εντάσσονται παραδοσιακά στη μεσογειακή διατροφή όταν αυτά μαγειρευτούν με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο runnfun.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.