Ειρ. Αγαπηδάκη: Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος της απέδωσε… καρπούς ως Εθνική Συντονίστρια για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Ειρ. Αγαπηδάκη: Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μένος της απέδωσε… καρπούς ως Εθνική Συντονίστρια για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Φανατική πολέμια του Αλέξη Τσίπρα και της αριστεράς η «εκλεκτή» του Μητσοτάκη και Εθνική Συντονίστρια για το σχέδιο για τα προσφυγόπουλα. «Βρίσε τον Τσίπρα και θα ανταμειφθείς»… το νέο μότο της κυβέρνησης  

Με σύνθημα «κανένα παιδί μόνο», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα το κυβερνητικό σχέδιο για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και ανακοίνωσε ως Εθνική Συντονίστρια αυτού την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι ομολογουμένως μια μορφωμένη κοπέλα.

Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Ωστόσο όταν καλείται να πάρει θέση για τα κοινά και την πολιτική, μετατρέπεται σε αντι-ΣΥΡΙΖΑ «χουλιγκάνα». Ειδικά στις περιπτώσεις που αναγκάζεται να μιλήσει για τον Αλέξη Τσίπρα…το στόμα της «γεμίζει αφρούς».

Ας θυμηθουμε μερικά από αυτά: 

16/9/2016 

“Να σου πω κάτι Αλέξη”. Το δυνατό μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη στον Τσίπρα.

«Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι; Εσύ βγάζεις έρπη όταν αναγκάζεσαι να δουλέψεις. Εγώ βγάζω έρπη, κάθε φορά που μου χαλάς τη δουλειά….».

2/6/2017 

Ειρήνη Αγαπηδάκη: «Γιατί ο Τσίπρας για πρώτη φορά στην ζωή του ένιωσε ότι ήταν δεύτερος»

2/8/2017

«Τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα απολαμβάνουν τα καλά της αστικής τάξης»

Υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοιας κοπής στο “δημοσιογραφικό βιογραφικό” της, αλλά κι αυτά ακόμα αρκούν…

Πηγή koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter