Ειρήνη Λαγούδη: Επιμένει σε εγκληματική ενέργεια ο πραγματογνώμονας της οικογένειας

Ειρήνη Λαγούδη: Επιμένει σε εγκληματική ενέργεια ο πραγματογνώμονας της οικογένειας

Επιμένει ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σε αντίθεση με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία υποδεικνύοντας αυτοκτονία.

Ο ειδικός ερευνητής Ανδριανός Γκουρμπάτσης εκπόνησε έκθεση 42 σελίδων, που καταλήγει σε τρία βασικά συμπεράσματα, με βάση και τη φωτογραφία που αποκαλύπτει για πρώτη φορά και τη στάση του άψυχου σώματός της.

-Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

-Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

-Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

Όπως τονίζει ο κ. Γκουρμπάτσης η εξερεύνηση της σκηνής της πυρκαγιάς που έγινε με την αυτοψία «δεν αντιμετωπίστηκε και ερευνήθηκε όπως θα έπρεπε, εξ’αρχής ως «ύποπτη» ενός δόλιου εμπρησμού προκειμένου να γίνει μια επισταμένη και ενδελεχής έρευνα στον τόπο του εγκλήματος όπως επιβάλλεται σε εγκληματική πράξη και ας μην αποδειχθεί στη συνέχεια ως τέτοια. Αντίθετα ως φαίνεται από εσφαλμένη εξ’αρχής υποεκτίμηση των αρμόδιων ανακριτικών υπαλλήλων της σοβαρότητας αυτής της υπόθεσης και των σχετικών στοιχείων εξερεύνησαν τη σκηνή της πυρκαγιάς ωσάν να πρόκειται για αυτοχειρία».

«Επί του σώματος της θανούσης που φορούσε λευκού/εκρού χρώματος μπλούζα και ακριβώς στο ύψος του στήθους εμφαίνεται αποτυπωμένο σε σχεδόν οριζόντια γραμμή στο ύψος του στήθους ίχνος καπνιάς (αιθάλης) ένδειξη ότι πιθανόν να φορούσε σε προγενέστερο χρόνο από την ανευρεσή της τη ζώνη ασφαλείας και μάλιστα του συνοδηγού, δεδομένου ότι του οδηγού ανευρέθη εκτός αυτοκινήτου. Η αποτύπωση του ως άνω ίχνους στη μπλούζα έγινε πιθανόν κατά την απομάκρυνση του θύματος από τη θέση αυτή. Επίσης τα χέρια του θύματος βρέθηκαν σε στάση “πυγμάχου”» αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Επίσης ο κ. Γκουρμπάτσης κάνει λόγο για το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη που δεν έχει ερευνηθεί από τις αρχές ώστε να εντοπιστεί.

Σημαντική λεπτομέρεια που δεν ερευνήθηκε από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Ασφάλειας Αγρινίου, σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση είναι το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε στο τζάμι στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου και ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter