Εξώδικο εκ μέρους της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία βρίσκεται από τις φυλακές Κορυδαλλού, εστάλη στη μητέρα του 15 μηνών Παναγιώτη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 25χρονη καθ’ ομολογίαν βρεφοκτόνος υποστηρίζει πως γνωρίζει κάθε κίνηση της μητέρας του Παναγιώτη, αφού όπως υποστηρίζει ήταν ενημερωμένη για τις καταγγελίες που είχε καταθέσει στην αστυνομία και ισχυρίζεται πως η Πόπη διατηρεί τον ιατρικό της φάκελο και δεν τον παραδίδει παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της.
«Είναι η πρώτη από μία σειρά ενεργειών τις οποίες θα κάνει για να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της. Ίσως θα έπρεπε να φοβούνται εκείνοι οι οποίοι πραγματικά ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη», δήλωσε ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Νίκος Αλεξανδρής.
Μέσα από το εξώδικο η 25χρονη αξιώνει να της δοθούν όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της αναφορικά με τον θάνατο του Παναγιώτη, ζητώντας ευθέως να σταματήσει -όπως υποστηρίζει- το κρυφτούλι με την αλήθεια.
Ισχυρίζεται δε, πως η Πόπη μετά την προφυλάκισή της διατηρεί πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καταγγέλλει πως σβήνει μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία για να διαγράψει ίχνη.
«Ζητά να της παραδοθούν συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της και ζητά να μην επεμβαίνουν στους λογαριασμούς της και να μην διαγράφονται κρίσιμες συνομιλίες, κρίσιμα στοιχεία και κρίσιμα μηνύματα», είπε ο κ. Αλεξανδρής.
Διαβάστε επίσης:
Μουρτζούκου: Λεκτική επίθεση δέχθηκε από συγκρατούμενες