Εισαγγελέας Ειδικού Δικαστηρίου: Οι αντιφάσεις της γραμματέως Καλογρίτσα κλόνισαν την αξιοπιστία της

Εισαγγελέας Ειδικού Δικαστηρίου: Οι αντιφάσεις της γραμματέως Καλογρίτσα κλόνισαν την αξιοπιστία της

Για «αντιφάσεις« στις οποίες υπέπεσε και «κλόνισαν την αξιοπιστία» της ως μάρτυρα έκανε λόγο η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου Όλγα Σμυρλή, αναφερόμενη στην γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και όσα είχε καταθέσει στο Δικαστήριο τα οποία έσπευσε να υιοθετήσει η ΝΔ για πολιτικούς λόγους. Πρόκειται για την Ευθαλία Διαμαντή, σε βάρος της οποίας ο Νίκος Παππάς υπέβαλλε μήνυση μετά και τα όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο.

Η εισαγγελέας Όλγα Σμυρλή κατά την απαλλακτική της εισήγηση στο Ειδικό Δικαστήριο, επισήμανε πως όσα κατέθεσε η γραμματέας του Καλογρίτσα «δεν πείθουν περί της αληθοφάνειας της καταγγελίας της. Θα μπορούσε να λεχθεί ότι έγινε προσπάθεια να γίνει εκμετάλλευση της δίκης, όπου δικάζεται ένας υπουργός. Αυτό είναι η αρχή της πολιτικής εκμετάλλευσης».

Όπως υπογράμμισε η εισαγγελέας, «οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και οι όψιμες αναφορές της για λόγους πολιτικού εντυπωσιασμού κλονίζουν σοβαρά την αξιοπιστία της».

«Από καμιά μαρτυρική κατάθεση ή έγγραφο δεν προέκυψε συνεργασία Παππά – Καλογρίτσα για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού, καμία εύνοια επίσης από Παππά προς Καλογρίτσα. Μόνο η κυρία Διαμαντή ισχυρίζεται το αντίθετο. Η αξιοπιστία της όμως κλονίστηκε και η κατάθεση της δεν μπορεί, επίσης, να ληφθεί υπόψη καθώς ως μόνη πηγή πληροφόρησης έχει τον Χρ. Καλογρίτσα» υπογράμμισε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Όπως προκύπτει, συνέχισε η κα Σμυρλή, «ο Καλογρίτσας δεν ήταν ο άβουλος μπροστινός» ενώ «ο Παππάς δεν ήταν ο ενορχηστρωτής της δημιουργίας τηλεοπτικού σταθμού».

«Αυτό που προέκυψε είναι ότι ο Καλογρίτσας ήθελε να δημιουργήσει τηλεοπτικό σταθμό, να γίνει ο νέος Μπόμπολας» τόνισε η κα Σμυρλή.

Διαβάστε επίσης: Ειδικό Δικαστήριο: Πρωτοφανής παρέμβαση της προέδρου Κλάπα κατά την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας


Νίκος Παππάς προς Ειδικό Δικαστήριο: «Η δίωξη μου είναι πολιτική και την αντιμετωπίζω πολιτικά»


Μαντζουράνης: Τα SMS είναι προϊόντα παρακράτους που επιχειρεί την πολιτική δολοφονία του Νίκου Παππά


«Βόμβα» Μαντζουράνη στο Ειδικό Δικαστήριο: Τα SMS που εμφάνισε ο Καλογρίτσας είναι πλαστά και παραποιημένα σύμφωνα με πραγματογνωμοσύνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter