Εισαγγελέας για Samsung: Νέες κατηγορίες για τον πρόεδρο - Πιθανό κι άλλο ένταλμα σύλληψης

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες βρίσκεται ο πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι, ανακοίνωσε το γραφείο του ειδικού εισαγγελέα που διερευνά το οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στη Νότια Κορέα.

Ο Λι κατηγορείται για απόκρυψη στοιχείων σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται, ενώ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι ενδεχόμενη η έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του. Δικαστήριο στη Σεούλ ανακοίνωσε την Τρίτη τη διεξαγωγή ειδικής ακρόασης για την Πέμπτη, προκειμένου ν' αποφασίσει σχετικά με το αίτημα του εισαγγελέα για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης κατά του Τζέι Λι, αλλά και του προέδρου της Samsung Electronics Co Ltd, Παρκ Σανγκ-Τζίν. Από την πλευρά του, ο Λι, αλλά κι ο επιχειρηματικός όμιλος Samsung Group, αρνούνται κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.