Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου: Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου για τη γραμματέα Καλογρίτσα

Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου: Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου για τη γραμματέα Καλογρίτσα

Για «διαστρέβλωση» έκανε λόγο η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγα Σμυρλή σχετικά με το ότι φέρεται να ζήτησε να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης από το Ειδικό Δικαστήριο στην Εισαγγελία προκειμένου να ερευνηθούν τα όσα ανέφερε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα στην κατάθεσή της ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Δείτε επίσης: Εισαγγελέας Eιδικού Δικαστηρίου: Αμφίβολη η εγκυρότητά των SMS που εμφάνισε ο Καλογρίτσας

Όπως σημείωσε η ίδια: «Αυτό που ζήτησα είναι να πάνε αρμοδίως και υπευθύνως να τα καταθέσουν. Αυτό είπα. Να μην έχουμε εδώ τέτοιες… Οποιεσδήποτε πολιτικές αντιπαραθέσεις, αλλού. Να πάνε αρμοδίως να τα καταθέσουν, να μην τα λένε εδώ για να λέγονται και να δημιουργούνται εντυπώσεις». Κάτι στο οποίο την επιβεβαίωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Για να συμπληρώσει λίγο αργότερα η κυρία Σμυρλή: «Ποιος ο λόγος που επελέγη το Ειδικό Δικαστήριο να ειπωθούν αυτά τα πράγματα; Και μάλιστα μετά από τόσα χρόνια».

Να σημειωθεί ότι η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για σύμφωνα με την οποία «η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση». Όλα αυτά και στον απόηχο των αποκαλύψεων Τσίπρα για τους παρακολουθούμενους από την ΕΥΠ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter