Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε Κούγια: Στείλτε τις αναφορές σας με … courier

Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε Κούγια: Στείλτε τις αναφορές σας με … courier

Δεν δέχτηκαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την δια ζώσης κατάθεση από τον Αλέξη Κούγια των τριών αναφορών του σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που έχουν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με την υπόθεση του προφυλακισμένου για βιασμό κατά συρροή πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ποινικολόγος προσήλθε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία προκειμένου να υποβάλει τις αναφορές του με τις οποίες κατηγορεί τους δικαστικούς για μια σειρά παρατυπιών σε σχέση με τον τρόπο που διερεύνησαν την υπόθεση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά η αρμόδια υπηρεσία του πρωτοκόλλου δεν δέχθηκε τις αναφορές με την αιτιολογία ότι δεν είχαν τον χαρακτήρα του επειγόντως. Υπεδείχθη δε στον κ.Κούγια να αποσταλούν οι επίμαχες αναφορές είτε ταχυδρομικά είτε με Courier.

Σύμφωνα με την πάγια τακτική πλέον, λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας, ακόμη και για τις επείγουσες περιπτώσεις προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για να καθοριστεί ραντεβού.

Κούγιας : «Λαϊκό Δικαστήριο»

Απ΄ την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας πριν ακόμα μπεί το πρωί στον Άρειο Πάγο, σε δηλώσεις του υποστήριξε:

«Βρίσκομαι εδώ γιατί το νόμιμο αντιμετωπίστηκε με συνθήκες λαϊκού δικαστηρίου.Το να καταδικάζεις κάποιον πρόωρα και να περάσει φυλακή έστω και μικρό μέρος της ζωής του είναι το αμέσως χειρότερο για έναν άνθρωπο μετά την ανίατη ασθένεια».

Εξέφρασε μάλιστα και την απορία για το πως κατά τη γνώμη του «επαρκείς Εισαγγελείς και δύο επαρκείς ανακριτές έπεσαν σε τόσες παραλείψεις και έκαναν τόσο κακή ερμηνεία δικονομικών διατάξεων».

«Λυπάμαι που βρίσκομαι εδώ, συνέχισε ο κ. Κούγιας,αλλά σε αυτή την υπόθεση έχει καταρρακωθεί το τεκμήριο της αθωότητας του εντολέα μου», ενώ συμπλήρωσε ότι «πρόκειται για μια σπουδαία υπόθεση που έχει πολιτικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο».

Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε και προσφυγή στο ΕΣΡ κατ’ εντολήν του πελάτη του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter