Εισαγγελική εντολή για έρευνα για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega – Ανακοίνωση των εργαζομένων

Εισαγγελική εντολή για έρευνα για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega – Ανακοίνωση των εργαζομένων

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των εργαζομένων στο Mega, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή κυρίως, ανακοινώσεις της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) που αναφέρονται σε «εμπαιγμό» των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού.

Αντικείμενο της έρευνας είναι τόσο το ζήτημα των δεδουλευμένων των εργαζομένων όσο και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών. Η εντολή της έρευνας ανατέθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σίλια Αρβανίτη. 

Ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων στο Mega που βρίσκονται έξω από τη Motor Oil:

Η ελληνική δικαιοσύνη επιτέλους αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά και με το ” έγκλημα” που διαπράττεται εδω και 17 μήνες στο ΜΕΓΚΑ και τους μετόχους που εχουν αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους τους.

Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι που βρισκόμαστε έξω από τη Moto Oil ζητώντας τα χρήματα μας από τη δουλειά μας, δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της εισαγγελέων που ανέλαβε την υπόθεση μας και μπορούμε όποτε μας καλέσει να καταθέσουμε για όσα συνέβησαν στην εταιρία και φτάσαμε στη ” στάση πληρωμών ” από επιχειρηματίες με τεράστια οικονομική άνεση.

Επισης ειμαστε στη διαθεση της δικαιοσύνης για να μιλήσουμε με ονόματα ακομα και στελεχών.

Ελληνική δικαιοσύνη σε ευχαριστούμε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter