Εισαγγελική έρευνα για την αποκάλυψη του Documento περί καταγγελίας εισαγγελέων διαφθοράς – Δήλωση Παπαγγελόπουλου

Εισαγγελική έρευνα για την αποκάλυψη του Documento περί καταγγελίας εισαγγελέων διαφθοράς – Δήλωση Παπαγγελόπουλου

Έρευνα της εισαγγελίας για την καταγγελία των εισαγγελέων διαφθοράς που αποκάλυψε σήμερα του Documentοnews.

Διατάχθηκε ήδη έρευνα για την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Μανιαδάκης τους είχε πει πως ο Γιάννης Στουρνάρας τον είχε καλέσει στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδας και του είχε πει ότι γνώριζε ότι είναι προστατευόμενος μάρτυρας και πώς όταν αλλάξει η Κυβέρνηση ο ίδιος με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες στο σκάνδαλο της Novartis.

Θα κληθούν Στουρνάρας και Μανιαδάκης

Στο μεταξύ σκληρή δήλωση για την συνταρακτική αποκάλυψη έκανε και ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή την σημερινή αποκάλυψη του Documento news.

«Ενέργειες σαν αυτή που περιγράφει ο κ. Μανιαδάκης και οι παρακρατικές μαφιόζικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι πραγματικοί σκευωροί και ένοχοι με τα ελάχιστα γιουσουφάκια τους στον Τύπο, όπως θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη» δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Ολόκληρη η δήλωση Παπαγγελόπουλου

«Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει. Η αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους έρχεται στο φως. Οι εκκωφαντικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών κορυφώθηκαν με τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας του είπε ότι όταν αλλάξει η κυβέρνηση ο ίδιος, ο κύριος Στουρνάρας δηλαδή, με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα, είχαν αποφασίσει να τσακίσουν τους εισαγγελείς και τους μάρτυρες.

Το πρόβλημα πλέον δεν είναι πρόβλημα των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και θέμα μόνο της Δικαιοσύνης αλλά έχει μετατραπεί σε πρόβλημα της Δημοκρατίας.

Η Δικαιοσύνη είμαι βέβαιος πως θα πράξει το καθήκον της. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει άμεσα τους ισχυρισμούς του κ. Μανιαδάκη ότι ο κ. Στουρνάρας με άλλα δύο πολιτικά πρόσωπα θα τσακίσουν εισαγγελείς και μάρτυρες όταν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Ενέργειες σαν αυτή που περιγράφει ο κ. Μανιαδάκης και οι παρακρατικές μαφιόζικες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι πραγματικοί σκευωροί και ένοχοι με τα ελάχιστα γιουσουφάκια τους στον Τύπο, όπως θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα, αποτελούν ντροπή για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.

Το υπόσχομαι. Ο ελληνικός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια και είμαι βέβαιος πως η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει τα πάντα.»

Κατάθεση Γεωργιάδη

Στο μεταξύ στα πλαίσια της έρευνας για το σκάνδαλο Novartis καταθέτει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ο υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης.

Μυστικά & Documento

27/11/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter