Εισαγγελική παρέμβαση για όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Άρης

Εισαγγελική παρέμβαση για όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Άρης

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του ημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, και αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα. 

Αυτό που θα διερευνηθεί είναι η διάπραξη τυχόν ποινικών αδικημάτων και μάλιστα με την εντολή που έδωσε ο Κ. Σιμιτζόγλου την έρευνα θα αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας.

Σήμερα δημοσιοποιήθηκε και το Φ.Α. του επίμαχου ημιτελικού στο οποίο αναφέρεται ότι «με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. «Κανένα πέναλτι», «Γιατί πέναλτι;», «Γ@@@ε όλοι», «Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ», μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε «Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι». Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε «Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι».

Οι διαιτητές αναφέρουν, επίσης, ότι έμειναν είκοσι λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιβεβαιώσει ότι επικρατεί ηρεμία για το δεύτερο ημίχρονο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter