Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση σοβάδων από το ταβάνι Δημοτικού σχολείου στην Καισαριανή

Εισαγγελική παρέμβαση για την πτώση σοβάδων από το ταβάνι Δημοτικού σχολείου στην Καισαριανή

Το περιστατικό πτώσης σοβάδων από το ταβάνι στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στην εσωτερική σκάλα του κτιρίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής, έπεσαν σοβάδες και πέτρες από το ταβάνι, πέντε λεπτά πριν βγουν οι μαθητές σε διάλειμμα.

Για την υπόθεση διενεργεί προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για σειρά αξιόποινων πράξεων όπως επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος.

Υπενθυμίζεται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό πτώσης σοβάδων σε σχολικό κτίριο αφού λίγες μόνο ημέρες πριν είχαμε την κατάρρευση ολόκληρης της ψευδοροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη, που χάρη στην επέμβαση της δασκάλας δεν τραυματίστηκαν μαθητές, ενώ λίγο καιρό μετά σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό κατάρρευσης των σοβάδων οροφής σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter