Εισηγήσεις για αποπομπή Διαματάρη από την κυβέρνηση δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εισηγήσεις για αποπομπή Διαματάρη από την κυβέρνηση δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Βαρύ είναι το σύννεφο Διαματάρη που καλύπτει πλέον το Μέγαρο Μαξίμου.

Μόλις γύρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Λονδίνο και την άκαρπη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε μπροστά στο πρόβλημα Διαματάρη.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει προκαλέσει τη χλεύη των πολιτών με το fake βιογραφικό του και την κάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πέτσα που θεωρεί ότι «το θέμα είναι λήξαν».

Οι σύμβουλοι όμως του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews, του εισηγούνται να αποπέμψει τον υφυπουργό του καθώς όσο περνούν οι ημέρες προκαλεί όλο και μεγαλύτερη πολιτική ζημιά στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η προσπάθεια αποσιώπησης του θέματος από τα φίλα προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης δεν κατάφερε να το εξαφανίσει από την επικαιρότητα.

Αν τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεχτεί τις εισηγήσεις των συμβούλων του και αποπέμψει τον Αντώνη Διαματάρη από την κυβέρνηση θα είναι η πρώτη μεγάλη πολιτική αλλά και προσωπική ήττα του πρωθυπουργού, αν σκεφτεί κανείς ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη εδώ και δεκαετίες καθώς ήταν στενός προσωπικός φίλος του τέως πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός έχει στηρίξει στον στενό φίλο του πατέρα του την ανάπτυξη των σχέσεών του με την αμερικανική ομογένεια και την έλευση επενδύσεων από τις ΗΠΑ.

Τα fake βιογραφικό όμως του χαλάει τα σχέδια,όχι μόνο ως προς τις επενδύσεις αλλά και στο ιδεολόγημα που έχει αναπτύξει περί «αρίστων». Ότι λοιπόν και αν διαλέξει να κάνει με τον Αντώνη Διαματάρη, να τον αποπέμψει ή να τον κρατήσει στην κυβέρνηση η θεωρία περί «αρίστων» έχει καταρρεύσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter