«Εισπρακτική εταιρεία» στήνει η ΑΑΔΕ

Ενώ η μία ρύθμιση τρέχει στην εφορία και ετοιμάζεται να έρθει νέα από την κυβέρνηση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, η ΑΑΔΕ μόλις χθες δημοσιοποίησε την πρόσκληση στελέχωσης με 120 υπαλλήλους του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών (Κ.Ε.ΟΦ.), το οποίο θα πιάσει «δουλειά» από την 1η Νοεμβρίου κι έπειτα.

Δηλαδή, πολύ κοντά στην λήξη και της ρύθμισης οφειλών που προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ενώ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα αυξήσει την πάγια ρύθμιση οφειλών, πιθανώς στις 24 δόσεις από 12 που είναι σήμερα.

Στην πρόσκληση, που απευθύνεται σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών και των εφοριών, απαιτεί προσόντα όπως της ξένης γλώσσας και της χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα κυνηγούν οφειλές από 500 ευρώ και πάνω, εφόσον δεν έχουν ρυθμιστεί, λειτουργώντας ως… εισπρακτική εταιρεία, ενημερώνοντας τον φορολογούμενο για την οφειλή του, είτε μέσω mail, είτε με απευθείας κλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.