Είστε τίποτα δευτερότριτοι με μισθό;

Είστε τίποτα δευτερότριτοι με μισθό;

Δεν θέλω να το φανταστώ πως εξαρτάστε από έναν μισθό.

Ούτε η μαντάμ Σουσού δεν έλεγε τέτοια πράγματα.

Επικοινωνιακά αν τον αφήσεις ελεύθερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι σαν ωρολογιακή βόμβα και μόνον ένα τρίτο (ή τέταρτο;) πακέτο Πέτσα τον σώζει.

Βασικά, με τα παπούτσια απάτητα, με τα καλοσιδερωμένα του κουστούμια, με τόσα χρέη γιατί τα δάνειά του τα’χει δανεικά και αγύριστα μια επαφή με την πραγματικότητα δεν την έχει.

Ξέρετε όταν κυκλοφορείς στα σαλόνια, όταν από μικρός είσαι ο εκλεκτός, ο γεννημένος στα πούπουλα, τότε έχεις και την αναίδεια να ονομάσεις ξενιτιά και εξορία το Παρίσι όπου μόνον το γάλα της μάνας σου γνώρισες.

Και βέβαια το Παρίσι είναι μια άθλια πόλη, ιδιαίτερα με τόσες γνωριμίες.

Η σαμπάνια παλιά, το τυρί μουχλασμένο…

Από λιμουζίνα σε Range Rover (λέμε τώρα) και από περσικό χαλί σε mountain bike, μια επαφή με την πραγματικότητα την έχεις.

Τη δική σου πραγματικότητα!

Ε, και όταν σου επιλέγουν και τα καλά κολέγια και τα πανεπιστήμια, όπου πάνε μόνον οι τυχεροί, οι εκλεκτοί, οι πορφυρογέννητοι, οι πιο έξυπνοι (λέμε τώρα) οι «επιλεγμένοι» θέλει πολλά κότσια να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να θεωρήσεις άξιο και τον πλησίον του άσχετα με καταγωγή, χρήμα, φυλή, πίστη και ράτσα…

Αν η επικοινωνία θέλει και μερικές χαιρετούρες, αν η διαφημιστική σου, σου επιβάλει να βρεθείς στο πλήθος, αυτό είναι μια αγγαρεία που πρέπει να γίνει για τον όχλο που πρέπει να σε στηρίζει.

Έτσι είναι αυτές οι «δημοκρατίες» όπου με την κρούστα του νόμιμου κάνεις ρεσάλτο στο χρήμα των πολλών, εις βάρος των πολλών.

Εξάλλου δεν είσαι δευτερότριτος.

Εκλεκτός της κάστας είσαι με εισόδημα από σπίτια, εταιρείες εντός και εκτός, γνωριμίες παντού και αλισβερίσια παντού…

Όλα σου ανήκουν και όλα έχεις δικαίωμα να τα κατακτήσεις λόγω καταγωγής!

Εμ, δεν είσαι από το Περιστέρι που βγάζει ψυκτικούς για να σε υπηρετούν ή αναλώσιμος πολίτης από το Μπραχάμι με μισθό 550 ευρώ…

Εσύ είδες το φως το αληθινό, είσαι ο επίλεκτος του Θεού..

Ή απλά είσαι ένα μεγάλο υπερφίαλο γρανάζι του συστήματος εξουσίας εις βάρος των πολλών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter