Είστε υπερήφανος, κύριε Πρωθυπουργέ;

Είστε υπερήφανος, κύριε Πρωθυπουργέ;

Άρθρο υπέρ Βαξεβάνη αλλά και άλλων δημοσιογράφων που έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια από πολιτικούς για την σκληρή κριτική που διενέργησαν σε αυτούς από την Τζίνα Δαβιλά της ιστοσελίδας iporta.gr της Ρόδου.

Η αρθρογράφος αφού αναφέρεται σε πολιτικές προσωπικότητες του παρελθόντος «όπως οι Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωστής Στεφανόπουλος … κρίνονταν αυστηρά και σκληρά από αρθρογράφους, αλλά δεν διανοήθηκαν ΠΟΤΈ να υποβάλλουν μήνυση εναντίον τους, πόσω μάλλον να απαιτούν και την αυτόφωρη σύλληψή τους», κάνει λόγο για «μηνύσεις, συλλήψεις και δίκες κατά αρθρογράφων που πάνε κι έρχονται» τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια ρωτά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αν «είναι υπερήφανος για τα άτομα του κόμματός του; Η δικαιολογία της συκοφαντικής δυσφήμισης τη στιγμή που ασκείται κριτική στα πολιτικά πεπραγμένα ή ανύπαρκτα έργα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις για τους μηνυτές που απαιτούν την υποταγή. Πού το πάνε οι συνοδοιπόροι σας κ. Πρωθυπουργέ; Στο νέο-φασισμό; Στην φίμωση με τα εύσημα της Δικαιοσύνης; Αυτής της Δικαιοσύνης που καταδικάζει πολλάκις το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Είστε υπερήφανος για τα άτομα που θωπεύετε στο κόμμα σας; Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε ο πατήρ Μητσοτάκης για τις παραπάνω περιπτώσεις των παραχαϊδεμένων σας;».

και καταλήγει «Μήπως όσοι τολμάμε να λέμε την γνώμη μας κρίνοντας τα πεπραγμένα ή τα ανύπαρκτα έργα των πολιτικών σας, κ. Πρωθυπουργέ, κινδυνεύουμε και από άλλες αγριότητες εκτός από φυλακή και πρόστιμα;»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Τζίνας Δαβιλά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter