Εισβολή χούλιγκαν σε αγώνα 8Χ8 στον Ρέντη: Πέταξαν καρέκλες και χτύπησαν προπονητή

Εισβολή χούλιγκαν σε αγώνα 8Χ8 στον Ρέντη: Πέταξαν καρέκλες και χτύπησαν προπονητή

Σκηνές ντροπής και χάους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Eleonas Football Club στο Ρέντη για τα ημιτελικά του  Athens League 8X8 ανάμεσα σε Αγία Coφια και Δύναμη Κορυδαλλού. Όλα συνέβησαν  όταν  εισέβαλαν στον χώρο  του γηπέδου με επιθετικές διαθέσεις 25 άτομα, με αποτέλεσμα γυναίκες και παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα, να τρέξουν τρομαγμένοι να κρυφτούν.

Όπως όλα δείχνουν στόχος των χούλιγκαν ήταν τα κιτρινόμαυρα πανό της Αγίας Cοφιας τα οποία ήθελαν να τα πάρουν ως  «λάφυρο».

Ο προπονητής της Αγιας Cοφιας Λεωνίδας Καλογερόπουλος σε μία προσπάθεια να προστατέψει τους παίκτες του ήρθε αντιμέτωπος με τους χούλιγκαν οι οποίοι δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν και να το ποδοπατήσουν, προκαλώντας του κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και εξάρθρωση ώμου.  Ευτυχώς κάποιοι από τους παίκτες τον βοήθησαν να γλιτώσει από την μανία τους, με αποτέλεσμα η κατάστασή της υγείας του, να μην διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού.

Οι χούλιγκαν καθόλη την διάρκεια του περιστατικού εκσφενδόνισαν καρέκλες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν, προς τους παικτες και το προπονητικό τιμ, αλλά και τους φιλάθλους που στην πλειοψηφία τους ήταν γυναίκες και παιδιά.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έπειτα από 50 λεπτά μετέφεραν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο τον προπονητη της Αγιας Cοφιας.

Την υπόθεση ερευνά ήδη το αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας Πειραιά, καθώς επίσης και το αρμόδιο τμήμα κατά της αθλητικής βίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter