Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Έκαψαν σε βιομηχανικό καμίνι ναρκωτικά όλων των ειδών που είχαν κατάσχει στην Πάτρα

Την Παρασκευή το πρωί, πραγματοποιήθηκε από προβλεπόμενη επιτροπή, σε καμίνι στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, καταστροφή κατασχεθέντων ναρκωτικών, τα οποία φυλάσσονταν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, καταστράφηκαν κατασχεθέντα ναρκωτικά από -282- υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα:

- Ηρωίνη συνολικού βάρους 779,56 γραμμαρίων,

- Κοκαΐνη συνολικού βάρους 67,55 γραμμαρίων,

- Κάνναβη (ακατέργαστη) συνολικού βάρους 110.478,25 γραμμαρίων,

- Κάνναβη (κατεργασμένη) συνολικού βάρους 59,48 γραμμαρίων,

- Αυτοσχέδιου τσιγάρου συνολικού βάρους 7,84 γραμμαρίων,

- 865 δενδρύλλια κάνναβης,

- 1.200 ναρκωτικά χάπια,

- MDMA συνολικού βάρους 0,40 γραμμαρίων.

Να σημειωθεί ότι όλες οι ναρκωτικές ουσίες που κατάσχονται από τις Αστυνομικές Αρχές φυλάσσονται σε αποθήκες μέχρι την καταστροφή τους. Αποκλειστικός τρόπος καταστροφής όλων των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών είναι η καύση, η οποία γίνεται σε κατάλληλους για το σκοπό αυτό χώρους - εγκαταστάσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρουσία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Διευθυντή της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας και Προϊστάμενου της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης /Διεύθυνσης Υγιεινής (ΦΕΚ Α-103, Ν.3459/06).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.