Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Αθήνα για τον Τζούλιαν Ασάνζ

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Αθήνα για τον Τζούλιαν Ασάνζ

Δύο εκδηλώσεις στον φυλακισμένο ιδρυτή των Wikileaks, Αυστραλό δημοσιογράφο, Τζούλιαν Ασάνζ, θα λάβουν χώρα στην Αθήνα στις 23 και 24 Ιανουαρίου, από την Καλλιτεχνική Ομάδα Ήριννα και την εφημερίδα Εποχή.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Ήριννα με έδρα το Παρίσι και η εφημερίδα Εποχή προσκαλούν από τη Γαλλία τον Γαλλοισπανό δικηγόρο του Ασάνζ, Δρ. Χουάν Μπράνκο / Dr Juan Branco, διδάκτορα νομικών σπουδών, συγγραφέα και μέλος του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νέους διανοούμενους που δεν διστάζει να τα βάλει με το κατεστημένο. 

Ο Δρ Χουάν Μπράνκο θα βρίσκεται: στην ΕΣΗΕΑ, την Πέμπτη 23/1 από 12 έως 3μμ για συνέντευξη τύπου, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη την Παρασκευή 24/1 το απόγευμα, από 5μμ έως 8μμ, για ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με το κοινό. Είσοδος ελεύθερη.

Η ομιλία του Δρ Χουάν Μπράνκο θα επικεντρωθεί στην υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ αλλά θα επεκταθεί και στη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση στη Γαλλία, στα κινήματά της και τις προοπτικές τους.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει η Τάνια Τσανακλίδου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μάκης Μπαλαούρας, ενώ τον Χουάν Μπράνκο θα παρουσιάσει η Αναστασία Πολίτη.

Η εκδήλωση αλληλεγγύης στον Τζούλιαν Ασάνζ την Παρασκευή 24/1 γίνεται χάρη στην ευγενική υποστήριξη του Θεάτρου Τζένη Καρέζη.

INFO

ΕΣΗΕΑ. Aκαδημίας 20, Αθήνα

Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα.

Πληροφορίες – Καλλιτεχνική ομάδα Ήριννα

cie.erinna@gmail.com τηλ 6944993105

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter