Εκδηλώσεις Ιανουαρίου στα καταστήματα Public!

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου στα καταστήματα Public!

Εκδηλώσεις από 27/1 έως 31/1/2018

Βιωματικό σεμινάριο – Εργαστήριο επίτευξης στόχων “Η Νοημοσύνη της Επιτυχίας” με την Eλίνα Γιαχαλή NLP Life Coach, Speaker, Writer, Entrepreneur

@27/1 και ώρα 12.00 | Public Συντάγματος, Είσοδος με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

Το Public και η Nlp Life Coach Ελίνα Γιαχάλη σας προσκαλούν να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά δυναμικά κάνοντας μια καλή αρχή και να συμμετάσχετε στο βιωματικό σεμινάριο – εργαστήριο επίτευξης στόχων ‘’Η Νοημοσύνη της Επιτυχίας’’ που θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ορόφου (Καραγεώργη Σερβίας 1, Αθήνα).

Μίμης Ανδρουλάκης – Εκδόσεις Πατάκη

@29/1 και ώρα 20.30 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος ελεύθερη

Τα Public και οι Εκδόσεις Πατάκη, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη, Σαλός Θεού. Ο Mυστικός Μίκης.

Παρουσιάζουν το βιβλίο και συνομιλούν με το συγγραφέα οι: Μαρία Φαραντούρη και ο Σταμάτης Φασουλής.


Επίμαχες συζητήσεις επίκαιρες συναντήσεις – Ο Χάρης Βλαβιανός συζητά με τον Νικηφόρο Διαμαντούρο

@30/1 και ώρα 19.00 | Public Συντάγματος, Είσοδος ελεύθερη

Ο Χάρης Βλαβιανός συζητά με τον Ακαδημαϊκό και πρώην Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή, Νικηφόρο Διαμαντούρο, για την κρίση του αξιακού συστήματος της ελληνικής κοινωνίας, για τα βαθύτερα αίτιά της και για τις αλλαγές που δυνητικά θα συνέβαλλαν στην υπέρβασή της. Επίσης, για την ανάγκη να υπάρξει ένα ακριβοδίκαιο κράτος, ικανό να συμβάλλει στην αναδιάταξη των σχέσεων κράτους – πολίτη και κατ’ επέκταση στη βελτίωση της ποιότητας της δημοκρατίας μας.


Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ: Άγνωστα ιστορικά στιγμιότυπα (1975-2017) – Νίκος Χασαπόπουλος, Γ. Μπασκόζος – ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

@31/1 και ώρα 20.30 | Public Café Συντάγματος, Είσοδος ελεύθερη

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Χασαπόπουλου “Η αγωνίας ενός ρεπόρτερ: Άγνωστα ιστορικά στιγμιότυπα (1975-2017)”, όπως τα αφηγήθηκε στον Γιάννη Ν. Μπασκόζο .

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέκος Αλαβάνος, η Λιάνα Κανέλλη, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ν. Μπασκόζος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter