Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ – Όλοι οι πίνακες διορισμών

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ – Όλοι οι πίνακες διορισμών

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα (Πίνακες Διοριστέων/Προσληπτέων, Απορριπτέων και Κατάταξης) της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά 7.946 θέσεων μόνιμης εργασίας σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Ειδικότερα, εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα δύο χιλιάδων επτακοσίων δεκατεσσάρων (2.714) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Δείτε τα αποτελέσματα στα πιο κάτω link

Πίνακας Διοριστέων – Πίνακας Απορριπτέων – Συνολικά Αποτελέσματα

ή πιο κάτω

Πίνακας Διοριστέων – Πίνακας Απορριπτέων – Συνολικά Αποτελέσματα

Eπίσης εκδόθηκαν και τα προσωρινά αποτελέσματα (Πίνακες Διοριστέων/Προσληπτέων, Απορριπτέων και Κατάταξης) της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, πέντε χιλιάδων διακοσίων τριάντα πέντε (5.235) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

ή Εναλλακτικά εδώ

Ενστάσεις

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα, έως και την πάροδο της 11ης Απριλίου 2018, ημέρας Τετάρτης.

Περαιτέρω, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

● Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

● Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης καταρτίσθηκαν με βάση τα στοιχεία που υπευθύνως δήλωσαν οι υποψήφιοι στην αίτηση συμμετοχής τους. Τα οριστικά αποτελέσματα για την ανωτέρω κατηγορία εκπαίδευσης θα εκδοθούν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο Δ΄ της Προκήρυξης 3Κ/2018, ύστερα από τον αυτεπάγγελτο έλεγχο των αιτήσεων και δικαιολογητικών των φερόμενων διοριστέων/προσληπτέων υποψηφίων και την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων.

Ο Π. Σκουρλέτης

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων επιτυχόντων στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσε τα εξής:

«Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός πρόσληψης μόνιμου προσωπικού των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε ομαλά και σε χρόνο ρεκόρ, διαψεύδοντας την κινδυνολογία περί προδιαγεγραμμένης αποτυχίας του.

Με τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα θωρακίζονται οι δήμοι προκειμένου με δικά τους μέσα να ανταποκρίνονται στο έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων, αντί να καταφεύγουν στους ιδιώτες, άποψη για την οποία έδωσε μάχη η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για «φωτογραφικό» διαγωνισμό, ενώ δε δίστασε να υπονομεύσει και το ίδιο το ΑΣΕΠ, για να υπηρετήσει τις νεοφιλελεύθερες εμμονές της.

Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή μιας αδιάβλητης διαδικασίας, ενός ανοιχτού διαγωνισμού για την πρόσληψη ενός πολύ μεγάλου αριθμού εργαζομένων τον οποίο καθόρισαν οι ίδιοι οι δήμαρχοι, βάσει των αναγκών των δήμων τους και των πραγματικών δυνατοτήτων τους, στο πλαίσιο της συνταγματικά κατοχυρωμένης αυτοτέλειάς τους.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων δεν επιβαρύνουν τον κρατικό Προϋπολογισμό, ενώ υπηρετούν το δικαίωμα των πολιτών για καθαρές πόλεις με τους καλύτερους όρους, καθώς η εμπειρία έχει δείξει ότι η αποκομιδή από ιδιώτες συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος για τους δημότες, χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών και αρνητικούς όρους εργασίας.

Η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, ως αποτέλεσμα συγκεκριμένων προσπαθειών από την πλευρά της Κυβέρνησης, θέτει τέλος στο καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας και ανατρέπει μια μακρόχρονη κατάσταση «ομηρείας» χιλιάδων συμβασιούχων εργαζόμενων.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το προσωπικό του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τους εργαζόμενους του ΑΣΕΠ, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διαδικασίας.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter