Εκδότης πορνογραφικού εντύπου… επικήρυξε με 10 εκατ. δολ. τον Τραμπ

Εκδότης πορνογραφικού εντύπου… επικήρυξε με 10 εκατ. δολ. τον Τραμπ

Με αγγελία στην εφημερίδα Washington Post, ο Λάρι Φλιντ, εκδότης του αμερικανικού πορνογραφικού περιοδικού Hustler, ανακοίνωσε πως προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όμως ο Ντόναλντ Τραμπ, μαθημένος στα απροσδόκητα παιχνίδια, απάντησε σχεδόν αμέσως στην πρόκληση σηκώνοντας το γάντι.

Επικοινώνησε με τον Φλιντ και του είπε ότι θα του έδινε με χαρά την πληροφορία ο ίδιος, με αντάλλαγμα τα μετρητά!

Σύμφωνα με τον Φλιντ, λίγο μετά την τηλεφωνική συνομιλία του, ο Tραμπ του έστειλε ένα τεράστιο αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών καταστάσεων και άλλων αποδεικτικών στοιχείων για διάφορα αδικήματα, μετά από τα οποία ο Φλιντ του ενέγραψε δέκα εκατομμύρια δολάρια στον ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό του.

“Αυτό ήταν πολύ πιο εύκολο από ό, τι νόμιζα ότι θα ήταν, για να είμαι ειλικρινής”, δήλωσε ο εκδότης στους δημοσιογράφους.

Εν τω μεταξύ, η επιτυχία της προσφοράς μετρητών του Φλιντ φαίνεται ότι απλώς ενθάρρυνε τον εκδότη να ανακοίνωσε ότι προσφέρει τώρα είκοσι εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες κατά του αντιπροέδρου Μάικ Πενς!

Τελικά όλη η πιο πάνω ιστορία, που αφορά την επικοινωνία Φλιντ-Τραμπ, είναι απλώς μια σπαρταριστή εκδοχή του Άντι Μπόροβιτζ, συγγραφέα και κωμικού που αρθρογραφεί στους New York Τimes, εμπνευσμένη προφανώς για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στις ΗΠΑ. 

Η αγγελία του Φλιντ

Η περίφημη αγγελία του Λάρι Φλιντ έχει ως εξής:

«Δεν περιμένω να τον καταδώσουν οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του αλλά είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν πράγματα γι’ αυτόν και για τους οποίους δέκα εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά λεφτά», γράφει ο Φλιντ.

Ο αμερικανός εκδότης υπενθυμίζει ότι είχε προσφέρει στο παρελθόν ένα εκατομμύριο δολάρια για πληροφορίες που βοήθησαν να πληγεί η καριέρα δύο Ρεπουμπλικανών πολιτικών. «Δεδομένης της παρούσας κρίσης, ανέβασα την αμοιβή στα δέκα εκατομμύρια δολάρια και να είστε σίγουροι ότι σκοπεύω να πληρώσω το σύνολο του ποσού», συνεχίζει.

Ο Λάρι Φλιντ αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία, κάνοντας λόγο κυρίως για μια πιθανή αθέμιτη σύμπραξή του με τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Αναφέρεται, επίσης, στο «σαμποτάζ» της συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή αλλά, όπως τονίζει σχολιάζοντας την πρόσφατη κρίση με τη Βόρεια Κορέα, «το πιο ανησυχητικό είναι ότι, πριν από την αποκάλυψη που θα προκύψει από την κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο».

«Μια καθαίρεση θα προκαλούσε μια χαοτική και αμφιλεγόμενη κατάσταση αλλά η εναλλακτική λύση, δηλαδή τρία ακόμη χρόνια αποσταθεροποιητικής δυσλειτουργίας, είναι χειρότερη» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter