Εκεί που… δεν υπήρχαν στοιχεία, τώρα ο Άδωνης ομολογεί ότι τον παρακολουθούσαν (Video)

Εκεί που… δεν υπήρχαν στοιχεία, τώρα ο Άδωνης ομολογεί ότι τον παρακολουθούσαν (Video)

Στη δεινή θέση να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται ο Άδωνης Γεωργιάδης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, παρότι το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στις λίστες των παρακολουθούμενων που αποκάλυψε το Documento. Βέβαια, ο Άδωνης Γεωργιάδης, δεν θέλει και πολύ… προσπάθεια για να χάσει την ψυχραιμία του και να βγει εκτός γραμμής. Κάτι τέτοιο συνέβη και το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, έχοντας απέναντί του τον Χρήστο Σπίρτζη…

Εμφανώς εκνευρισμένος από την επιχειρηματολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το όνομα του οποίου αλλά και της συζύγου του συγκαταλέγονται μαζί με πολλά ακόμα στη μακρά λίστα των υποκλοπών, παραδέχτηκε δημόσια πως ότι τον παρακολουθούσαν.

Παρά τις αιτιάσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί… μη ύπαρξης στοιχείων, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να αποσιωπήσουν το καραμπινάτο σκάνδαλο, ο Άδωνης Γεωργιάδης την Τρίτη ομολόγησε ότι: «Εμένα παρακολουθούσαν».

Δείτε επίσης: Τρόμος στο Μαξίμου – Οικονόμου: «Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ποια πρόσωπα είναι σε νόμιμη επισύνδεση από την ΕΥΠ»

Και ακολουθεί η ερώτηση του Χρ. Σπίρτζη: «Εγώ έκανα μήνυση, εσείς κάνατε;»

Καμία απάντηση φυσικά από τον Άδωνη Γεωργιάδη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter