Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πεντέλη

Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πεντέλη

Εκκενώθηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πεντέλη από νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους ασφαλείας ζητήθηκε από τους εργαζόμενους του Αστεροσκοπείου να απομακρυνθούν προληπτικά από τις εγκαταστάσεις και να αποχωρήσουν από το κτίριο.

Ο πυρομετεωρολόγος Θεόδωρος Γιάνναρος έκανε γνωστό, μιλώντας στο ERTNews, ότι οι επιστήμονες του Αστεροσκοπείου, παρότι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις εξαιτίας της φωτιάς στην Πεντέλη, θα συνεχίσουν να επιτηρούν τις πυρομετεωρολογικές συνθήκες και να ενημερώνουν για ό,τι νεότερο προκύψει.

«Θα συνεχίσουμε να επιτηρούμε και να ενημερώνουμε»

Μάλιστα, ο κ. Γιάνναρος διαβεβαίωσε, με την ανάρτησή του, ότι οι επιστήμονες του Αστεροσκοπείου, παρότι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις στην Πεντέλη, θα συνεχίσουν να επιτηρούν τις πυρομετεωρολογικές συνθήκες και να ενημερώνουν για ό,τι νεότερο προκύψει.

«Αποχωρούμε από τις εγκαταστάσεις μας στο ΕΑΑ, αλλά θα συνεχίσουμε να επιτηρούμε τις πυρομετεωρολογικές συνθήκες και να ενημερώνουμε για ό,τι νεότερο προκύψει», γράφει ο πυρομετεωρολόγος και συνιστά στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Παραμείνετε ενημερωμένοι. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση», καλεί ο κ, Γιάνναρος τους κατοίκους της περιοχής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter