Έκκληση για βοήθεια από Ηλείο εργολάβο που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές στην Αττική

Έκκληση για βοήθεια από Ηλείο εργολάβο που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές στην Αττική

Έκκληση προς την Πολιτεία να βοηθήσει άμεσα τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική κάνει ένας Ηλείος επιχειρηματίας η επιχείρηση του οποίου υπέστη μεγάλες ζημιές από το πέρασμα της φωτιάς.

Πρόκειται για τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο εργολάβο ο οποίος τελευταία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο έργο της αποχέτευσης Πικέρμι – Ντράφι.

Το εργοτάξιο που διατηρούσε στην Λεωφόρο Μαραθώνος , παραδόθηκε κυριολεκτικά στις φλόγες με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή οχτώ σκαπτικών μηχανημάτων και φορτηγών, τεσσάρων σαρώθρων και δύο μεταλλικών κοντέινερ γεμάτα με πανάκριβα υλικά , συνολικής αξίας άνω των 600 χιλ. ευρώ .

« Η ζημιά είναι μεγάλη και επηρεάζει άμεσα την λειτουργία της επιχείρησης η οποία δεν έχει καμία ευθύνη γι αυτό το οποίο υπέστη. Σαράντα συνολικά οικογένειες ζουν από αυτή την επιχείρηση και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από την Πολιτεία . Ζητάμε την άμεση καταγραφή της ζημιάς και την οικονομική βοήθεια προκειμένου να σταθούμε στα πόδια μας. Είναι άδικο να καταστρέφεται μια επιχείρηση από την μια μέρα στην άλλη χωρίς αυτή να ευθύνεται» – ανέφερε στο documentonews.gr ο κ. Θεοδωρακόπουλος .

Δείτε εδώ βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter