Εκλέγονται 6 περιφερειάρχες από το Α΄γύρο των εκλογών

Σε 6 από τις 13 περιφέρειες της χώρας εκλέγεται περιφερειάρχης από τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Όπως όλα δείχνουν, με βάση την ενσωμάτωση του 10% των εκλογικών τμημάτων, επανεκλέγεται στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης , στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κώστας Αγοραστός, στην Κεντρική Μακεδονία ο Απόστολος Τζιτζικώστας, και στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου ο Γιώργος Χατζημάρκος -όλοι τους προερχόμενοι από τη ΝΔ και έχοντας επίσημη στήριξη από την γαλάζια παράταξη- ενώ στην περιφέρεια Κρήτης εκλέγεται ο προερχόμενος από το ΚΙΝΑΛ Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος έχει τη στήριξη ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίσης, με βάση ενσωμάτωση 5% των εκλογικών τμημάτων, φαίνεται ότι εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος έχει τη στήριξη της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.