Έκλεισαν ακομα και τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

Έκλεισαν ακομα και τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY

Από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY έως και τις 27 Μαρτίου 2020. Στην ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της κυβέρνησης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020.

Σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελατών και των εργαζομένων του. Ταυτόχρονα, η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών, στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ καλεί τους πελάτες του να μην επιχειρήσουν να επισκεφθούν τα καταστήματα του δικτύου του, κατά την περίοδο που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι διαδικτυακές πλατφόρμες Pamestoixima.gr και Tzoker.gr λειτουργούν κανονικά.

Επίσης, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους συνεργάτες του, ώστε να περιοριστεί ο αντίκτυπος αυτής της έκτακτης κατάστασης δημόσιας υγείας στις δραστηριότητες μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter