Έκλεισε η Αθηνών Λαμίας στο Μαρτίνο, από ανατροπή νταλίκας – ουρά χιλιομέτρων

Έκλεισε η Αθηνών  Λαμίας στο Μαρτίνο, από ανατροπή νταλίκας – ουρά χιλιομέτρων

Σε παρακαμπτηρίους οδούς της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας υποχρεώνονται οι οδηγοί που κατευθύνονται αυτή την ώρα προς την πρωτεύουσα.

Το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 110ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη και νταλίκα που ανατράπηκε, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων.

Ήδη η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στον κόμβο του Μαρτίνου και οδηγεί τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Αθήνα από παρακαμπτηρίους μέχρι την περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Περίπου τα 4 χιλιόμετρα φτάνει η ουρά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εξαιτίας της ανατροπής νταλίκας στην περιοχή Κάστρου Βοιωτίας.

Η κίνηση, και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.

Στο σημείο βρίσκονται Τροχαία και συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται την Ε.Ο. και καταβάλλουν προσπάθεια για την απομάκρυνση του οχήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter