Έκλεισε προσωρινά το ξενοδοχείο στη Συγγρού με το μπαλκόνι που αποκολλήθηκε (Video)

Έκλεισε προσωρινά το ξενοδοχείο στη Συγγρού με το μπαλκόνι που αποκολλήθηκε (Video)

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του ξενοδοχείου επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Νέας Σμύρνης, όπου αποκολλήθηκε τσιμεντένιο μπαλκόνι από την πρόσοψη του κτιρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, έτσι αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού:

Αναφορικά με το ξενοδοχείο επί της Λ. Συγγρού στη Ν. Σμύρνη, όπου τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής- και σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια- αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του, καθώς προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter