Έκλεισε το μάτι στους ψεκασμένους ο Γεωργιάδης: «Η κινητοποίηση για τις νέες ταυτότητες είχε τριπλάσιο κόσμο από την απεργία»

Έκλεισε το μάτι στους ψεκασμένους ο Γεωργιάδης: «Η κινητοποίηση για τις νέες ταυτότητες είχε τριπλάσιο κόσμο από την απεργία»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το προκλητικό του κρεσέντο ο Άδωνης Γεωργιάδης στη Βουλή με αφορμή το αντεργατικό νομοσχέδιο, φτάνοντας στο σημείο να επιχαίρει για το γεγονός ότι η κινητοποίηση όσων αντιδρούν στις νέες ταυτότητες είχε τριπλάσιο κόσμο από τη σημερινή απεργία κατά του σχεδίου νόμου.

Ο υπουργός Εργασίας ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής πως το επίμαχο νομοσχέδιο θα ωφελήσει τον κόσμο της εργασίας και θα οδηγήσει σε καλύτερους μισθούς, χλευάζοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις με βασικό επιχείρημα τη μη συμμετοχή της ΓΣΕΕ.

«Είναι αυτή παλλαϊκή αντίδραση για νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο και τη 5νθημερη εργασία; Ή ο λαός είναι σε ύπνο βαθύ ή το νομοσχέδιο δεν καταργεί τίποτα από αυτά» είπε, χαρακτηρίζοντας αξιοθρήνητη την εικόνα της κινητοποίησης στο Σύνταγμα.

Τα λόγια του υπουργού προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση των βουλευτών του κομμουνιστικού κόμματος, με τον τον βουλευτή του κόμματος, Γιώργο Μαρίνο, να βγαίνει εκτός εαυτού και να ωρύεται εκτός μικροφώνου κατά του Άδ. Γεωργιάδη.

Θυμήθηκε τα χρόνια του ΛΑΟΣ

Η αλαζονεία του κ. Γεωργιάδη έναντι των εργασιακών κινητοποιήσεων χτύπησε κόκκινο όταν ο υπουργός τόνισε πως «η συγκέντρωση κατά των νέων ταυτοτήτων είχε τον τριπλάσιο κόσμο». «Θα πρέπει να σας απασχολήσει ότι για τις ταυτότητες έχει τον τριπλάσιο κόσμο, τόσο ρεζίλι έχετε γίνει…» πρόσθεσε, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να του επιφυλάσσει πληρωμένη απάντηση.

«Αυτά έλεγες τότε…»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε εκτός μικροφώνου πως αυτά έλεγε ο υπουργός όντας στο ΛΑΟΣ, με τον κ. Γεωργιάδη να μην το αρνείται και να τονίζει πως αναθεώρησε διότι «μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν άποψη».

Εν συνεχεία, ο Ν Ηλιόπουλος πήρε τον λόγο, υπογραμμίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που ποτέ δεν πίστεψε ότι πίσω από τον ΑΜΚΑ κρύβεται η «εβραιομασωνία»! Κάλεσε δε τον κ. Γεωργιάδη να είναι πιο προσεκτικός στην κριτική του κατά των απεργιών διότι αν η προηγούμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ακούσει τη φωνή και τις απεργίες των μηχανοδηγών στα τρένα, δεν θα θρηνούσαμε 58 νεκρούς στα Τέμπη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter