Στην Μπαρτσελόνα με 120.000.000 ευρώ ο Γκριεζμάν!

Στην Μπαρτσελόνα με 120.000.000 ευρώ ο Γκριεζμάν!

Μετά από φλερτ περίπου δύο χρόνων, ατελείωτες επαφές και συζητήσεις, μετά από δεκάδες σενάρια απόκτησης του ή μη, ο… γάμος έγινε!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα την μεγάλη μεταγραφή, την απόκτηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή Αντουάν Γκριεζμάν!

Ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός μετά από πέντε χρόνια στην Ατλέτικο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Καταλονία για χάρη των «μπλαουγκράνα». Οι οποίοι πλήρωσαν σήμερα το πρωί (12/7) τη ρήτρα-μαμούθ των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα της Μαδρίτης κι έκαναν το παίκτη δικό τους. Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, στο οποίο μάλιστα μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 800.000.000 ευρώ, μεγαλύτερη ακόμη και από εκείνη του Μέσι που φθάνει τα 700 εκατ. Η μεταγραφή Γκριεζμάν, ισοφάρισε την ακριβότερη στην ιστορία της «Μπάρτσα» που ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Λίβερπουλ με 120 εκατ ευρώ. Και ο οποίος Κουτίνιο κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει τώρα από την Βαρκελώνη…

O Γκριεζμάν αγωνίστηκε σε πέντε χρόνια με τους “ροχιμπλάνκος” σε 257 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, σημείωσε 133 γκολ κι έδωσε 50 ασίστ. Με την εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει 72 συμμετοχές με 29 γκολ και μαζί της κέρδισε πέρσι το Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter