Εκλεκτός και του Μαρινάκη ο Μαντούβαλος (Photos)

Εκλεκτός και του Μαρινάκη ο Μαντούβαλος (Photos)

Εκτός από εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρωτοδίκως καταδικασθείς για το παραδικαστικό κύκλωμα, Πέτρος Μαντούβαλος, είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Πέτρος Μαντούβαλος είναι ένας από τους στενότερους πολιτικούς φίλους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φιλία τους, έχει τονιστεί σε αρκετά δημοσιεύματα με το φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει την ώρα που αγκαλιάζονται. Όμως, δεν είναι ο μοναδικός επιφανής φίλος του γνωστού δικηγόρου…

Δείτε επίσης: Δεκατρία χρόνια κάθειρξη στον πολιτικό φίλο του Μητσοτάκη, Πέτρο Μαντούβαλο

Ανέλαβε τα ηνία του βόλεϊ

Ο κ. Μαντούβαλος έχει καλή σχέση τόσο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον δήμαρχο Πειραιά, Πέτρο Μώραλη. Αυτό το αντιλαμβάνεται εύκολο ο καθένας καθώς ο άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τη θέση του προέδρου του «ερυθρόλευκου» τμήματος βόλεϊ τον περασμένο Νοέμβριο. 

Μάλιστα, ο καταδικασθείς σε 13 έτη κάθειρξη, με αναστολή, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου ως επικεφαλής των «ερυθρολεύκων» στην πετοσφαίριση έσταζε… μέλι για τον κ. Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο αναλάβει το «τιμόνι» του βόλεϊ είπε ότι: «Υπάρχει πόλος ελκυστικός όπως ο κ. Μαρινάκης…» ενώ σε άλλο σημείο ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι: «ο κ. Μαρινάκης βάζει κάθε χρόνο πάνω από 2 εκατομμύρια, για να χαιρόμαστε όλοι εμείς αυτό εδώ και οι οπαδοί και η διοίκηση».

Δείτε επίσης: Όταν ο «άριστος» Μαντούβαλος έβαλλε κατά της κυβέρνησης για την… εγκληματικότητα (Video)

Περιμένετε, έχει και καλύτερο. Στη συνέχεια (7:34 του βίντεο που ακολουθεί) τόνισε: «Εδώ λοιπόν, θέλω να εξάρω αλλά και να ευχαριστήσω την ηγετική μορφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, του ηγέτη και ευεργέτη κατά την δική μου άποψη, του Ολυμπιακού, αλλά και της αγαπημένης πόλης μας του Πειραιά».

Κοινές εμφανίσεις

Στο μεταξύ, δε λείπουν και οι κοινές εμφανίσεις και με τον Πέτρο Μώραλη, άλλοτε διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου του 2014, σχεδόν ένα μήνα πριν εκλεγεί δήμαρχος, απέναντι στον Βασίλη Μιχαλολιάκο που στηριζόταν από τη ΝΔ, και δεν είχαν τις… καλύτερες σχέσεις.

Δείτε επίσης: Δήμαρχος Πειραιά ελέω… Μαρινάκη

Φυσικά ο γνωστός δικηγόρος δεν έλειπε ούτε από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του, τότε, υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη στις 15 Απριλίου 2014. Όπως θα δείτε, βρίσκεται στην πρώτη σειρά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και επίσης τους Σωκράτη και Πέτρο Κόκκαλη.



Στο πλευρό των Μώραλη και Μαρινάκη και σε άλλες εκδηλώσεις του Πειραιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter