Έκλεψαν τα μετάλλια του παραολυμπιονίκη Τσε Τζον Φερνάντες

Έκλεψαν τα μετάλλια του παραολυμπιονίκη Τσε Τζον Φερνάντες

Θύμα κλοπής έπεσε χθες το βράδυ, ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο στη σφαιροβολία και χάλκινος στο Πεκίνο, Τσε Τζον Φερνάντες.

Οι κλέφτες αφαίρεσαν τα ολυμπιακά μετάλλια, αλλά και εκείνα που κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και πολλά ακόμη από διάφορες διοργανώσεις, ενώ αφαίρεσαν χρυσαφικά και οικογενειακά κειμήλια της συζύγου του, Σοφίας.

«Δεν πρόλαβαν να ψάξουν όλο το σπίτι, ωστόσο πρόλαβαν και πήραν πράγματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μένα και τη Σοφία. Τα μετάλλιά μου από διάφορες διοργανώσεις και οικογενειακά κειμήλια της Σοφίας. Και οι οι δύο μας, νοιώθουμε ότι χάσαμε ένα κομμάτι της ζωής και της προσωπικότητάς μας.

Για μένα τα μετάλλια είχαν συναισθηματική αξία και επουδενί χρηματική. Εύχομαι οι κλέφτες, όταν το διαπιστώσουν, να μπουν σε διαδικασία να μου τα επιστρέψουν, αν και μοιάζει απίθανο. Ελπίζω πάντως, ότι οι αστυνομικές αρχές θα καταφέρουν να τους πιάσουν, ώστε να μας επιστραφούν τα κλοπιμαία και φυσικά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της διάρρηξης», δήλωσε στο Πρακτορείο Sport ο Τσε Τζον Φερνάντες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter