Εκλογές 2019 – Ζήστε τον παλμό της αναμέτρησης με το Documentonews.gr

Εκλογές 2019 – Ζήστε τον παλμό της αναμέτρησης με το Documentonews.gr

Την Κυριακή 26 Μαΐου παρακολουθήστε την εκλογική διαδικασία, την ανακοίνωση των exit poll (19:00) και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet σας μέσα από το documentonews.gr

Από την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες στις 07:00, λεπτό προς λεπτό, θα ενημερώνεστε για τη διαδικασία, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα παραλειπόμενα. 

Στις 19:00, και αφού κλείσουν οι κάλπες μέχρι και την τελική καταμέτρηση θα βλέπετε λεπτό προς λεπτό την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την Ευρωβουλή, τις Περιφερειακές και Δημοτικές αναμετρήσεις, μέσα από την ειδική εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει τα αποτελέσματα που θέλει να δει ανά πάσα στιγμή.

Παρασκήνιο, παραπολιτικά και παραsocial_media, από τη δημοσιογραφική ομάδα του documentonews.gr, τους πολιτικούς συντάκτες και τους ρεπόρτερ του Documento.

Όλες οι εξελίξεις και από την Ευρώπη, τα αποτελέσματα και οι πρώτες αντιδράσεις στις πιο κρίσιμες εκλογές για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάθετε πού ψηφίζετε: Πατήστε Εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter