Εκλογές 2023: Ο Κουτσούμπας κρατά την έδρα του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα, εκλέγονται Ερη Ρίτσου και Γιάννης Δελής

Εκλογές 2023: Ο Κουτσούμπας κρατά την έδρα του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα, εκλέγονται Ερη Ρίτσου και Γιάννης Δελής

Την έδρα στη Φθιώτιδα θα κρατήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Το δημοσιοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (22 Μαΐου 2023) μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η συγγραφέας Ερη Ρίτσου η οποία ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα και εκλέγεται βουλευτής. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είχε δηλώσει υποψηφιότητα τρεις εκλογικές περιφέρειες, ως επικεφαλής του κόμματος (Φθιώτιδα, Α΄Θεσσαλονίκης και Β1 Βορείου Τομέα) και εκλέγεται, με βάση την επιλογή του, βουλευτής Φθιώτιδας. Ετσι στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βορείου Τομέα όπου το ΚΚΕ κατέκτησε δυο έδρες, εκλέγονται η Αφροδίτη Κτενά (9.360 ψήφοι) και η Ερη Ρίτσου (5.691 ψήφοι). Την έδρα της Α΄Θεσσαλονίκης καταλαμβάνει ο Γιάννης Δελής (6.634 ψήφοι), ο οποίος ήταν βουλευτής και το 2019.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Έρη Ρίτσου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb : «Επισήμως πλέον έμαθα ότι σ’ αυτές τις εκλογές ο κ. Κουτσούμπας κρατάει την έδρα στη Φθιώτιδα, έτσι την Κυριακή θα βρίσκομαι και πάλι στην Αθήνα για να ορκιστώ ως βουλευτής της μιας μέρας!

Με την ευκαιρία, να εκδηλώσω τον θαυμασμό μου για όλους τους φίλους στον Βόρειο Τομέα, που έτρεξαν και δούλεψαν και πάλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα και να ευχαριστήσω θερμά όσους θεώρησαν πως μπορώ με τις δυνάμεις μου να συμβάλω στον αγώνα του ΚΚΕ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter