Εκλογές 2023: Που θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκλογές 2023: Που θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα εκλογικά τους κέντρα θα παρακολουθήσουν οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αρχηγούς τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που ψήφισε το πρωί στην Κηφισιά, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς. Εκεί μαζί με άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Από το σπίτι του μαζί με την οικογένειά του θα παρακολουθήσει τα πρώτα αποτελέσματα των εθνικών βουλευτικών εκλογών 2023 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ψήφισε στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου της Κρήτης, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Την ίδια ώρα, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ψήφισε  στη Λαμία και θα μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 9 το βράδυ θα προβεί σε δηλώσεις.

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη συμπρωτεύουσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter