Εκλογές 2023: Τα ευτράπελα της κάλπης – Γαϊδούρια, άλογα και… χαμένα ψηφοδέλτια (Photos)

Εκλογές 2023: Τα ευτράπελα της κάλπης – Γαϊδούρια, άλογα και… χαμένα ψηφοδέλτια (Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής η εκλογική διαδικασία και οι πολίτες συρρέουν στα εκλογικά τμήματα όλης της Ελλάδας για να ψηφίσουν στις φετινές εκλογές, με τα… ευτράπελα και αναπάντεχα να μη λείπουν.

Άλογα, γαϊδούρια, ψηφοφόρους αγκαλιά με τα κατοικίδια τους και νεόνυμφους, είδαμε να φτάνουν στα εκλογικά τμήματα, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παράλληλα, είδαμε δικαστική αντιπρόσωπο να έχει φτάσει μαζί με την οικογένειά της προκειμένου να τη βοηθήσει, ενώ είδαμε και ψηφοδέλτια να καταλήγουν… στα σκουπίδια.

Από το γαμήλιο γλέντι κατευθείαν στην κάλπη

Νεόνυμφο ζευγάρι πήγε κατευθείαν μετά το γαμήλιο γλέντι σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς. Μάλιστα η νύφη έριξε ψήφο φορώντας ακόμα το νυφικό της. Το νέο νυμφευμένο ζευγάρι δεν παρέλειψαν να ποζάρει και για μια selfie με φόντο το παραβάν.

Πήγε με τον γάιδαρό του να ψηφίσει

Το δικό του μήνυμα για τις εκλογές θέλησε να στείλει ένας αγρότης από το Ναύπλιο ο οποίος προσήλθε στην κάλπη για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα με το γαϊδουράκι του.

Στις κάλπες παρέα με τα κατοικίδια

Παρέα με τους αγαπημένους τους τετράποδους φίλους άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολίτες.

Πολλοί ήταν μάλιστα οι ψηφοφόροι, που πήραν αγκαλιά τα κατοικίδια τους και έριξαν μαζί το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

95χρονη στην Κέρκυρα πήγε να ψηφίσει με ασθενοφόρο

Τη στιγμή που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να κλείσουν οι κάλπες, ολοένα και νέα ιδιαίτερα περιστατικά από τα διάφορα εκλογικά κέντρα γίνονται γνωστά.

Έτσι, ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε και στην Κέρκυρα, καθώς μία 95χρονη ψηφοφόρος μετέβη στο σημείο με ασθενοφόρο προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Νεαρός πήγε στην κάλπη… παρέα με το άλογο του

Παρέα με το άλογο του πήγε να ψηφίσει ένας νεαρός στον Πύργο.

Η συγκεκριμένη εικόνα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, που όπως αναφέρει το patrisnews γνωρίζουν την αγάπη του νεαρού για τα πανέμορφα αυτά ζώα.

Το ψηφοδέλτιο κατέληξε στα σκουπίδια

Ένα εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο της Κρήτης έγινε άνω κάτω όταν μια γυναίκα ψηφοφόρος αντί να ρίξει τον φάκελο με την ψήφο του στην κάλπη, τον έριξε στα σκουπίδια.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του cretapost.gr, επί μισή ώρα έψαχνε στα σκουπίδια η δικαστική αντιπρόσωπος για να τον βρει και να τον δώσει στα χέρια του ψηφοφόρου που περίμενε.

Κόλλυβα σε δικαστική αντιπρόσωπο

Κόλλυβα προσέφερε μια ηλικιωμένη ψηφοφόρος σε μια δικαστική αντιπρόσωπο σε ορεινό χωριό της Αχαΐας, καθώς σκέφτηκε πως θα… πεινούσε τόση ώρα που ήταν στο εκλογικό κέντρο του χωριού.

Δικαστική αντιπρόσωπος με την οικογένεια στο πλευρό της

Την απόλυτη υποστήριξη είχε δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη, αφού συνοδεύτηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο από την οικογένεια της.

Η δικαστική αντιπρόσωπος έφτασε από νωρίς το πρωί με τον σύζυγό της αλλά και με τον 10χρονο γιο της Ξενοφών στο 164ο εκλογικό τμήμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter