Εκλογές 2023: Ξεκίνησε η έξοδος των ψηφοφόρων – Τι ισχύει για διόδια, κατασχεμένα διπλώματα και πινακίδες

Εκλογές 2023: Ξεκίνησε η έξοδος των ψηφοφόρων – Τι ισχύει για διόδια, κατασχεμένα διπλώματα και πινακίδες

Ξεκινάει σήμερα και κορυφώνεται αύριο και μεθαύριο, η έξοδος των εκλογέων που ψηφίζουν στην περιφέρεια, από την Αθήνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, τις επόμενες ημέρες από τον Πειραιά αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 18.000 ταξιδιώτες.

Από σήμερα Πέμπτη επιστρέφονται επίσης πινακίδες, άδειες κυκλοφορίας και διπλώματα οδήγησης τα οποία έχουν κατασχεθεί. Η επιστροφή δεν αφορά όλες τις παραβάσεις, αλλά εκείνες για παράνομη στάση και στάθμευση, ενώ εξαιρούνται οι οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, ελεύθερη θα είναι και η διέλευση από τα διόδια. Η ελεύθερη διέλευση θα ξεκινήσει στις 00:00 του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023.

Διαφορετικές ημέρες ισχύουν για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, η είσπραξη διοδίων τελών θα ανασταλεί από την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 στις 10:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 στις 24:00μ.μ., προκειμένου να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους. Η διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου καθώς και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter