Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αυτός είναι ο δήμαρχος που εξελέγη για… 7η φορά (Video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αυτός είναι ο δήμαρχος που εξελέγη για… 7η φορά (Video)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη την Κυριακή στο κέντρο της Κρέστενας από τους ψηφοφόρους του Σάκη Μπαλιούκου, μόλις έγινε γνωστή η νέα εκλογική νίκη, ενός από τους μακροβιότερους δημάρχους σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόλις ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα, εκατοντάδες πολίτες από όλο το δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων πλημμύρισαν το εκλογικό κέντρο, όπου μόνο στα χέρια δεν σήκωσαν τον Σάκη Μπαλιούκο, οποίος δήλωσε απόλυτα χαρούμενος για αυτή την 7η συνεχή επιτυχία του, τονίζοντας ότι συνεχίζει το ενωτικό και δημιουργικό έργο του για πέντε ακόμα χρόνια.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλιούκος, που χάθηκε στις αγκαλιές των ψηφοφόρων του τόνισε. «Ο κόσμος καταδίκασε τις συκοφαντίες τα ψέματα και την κατεδάφιση χαρακτήρων. Καταδίκασε αυτούς που δεν σεβάστηκαν τίποτα. Που αγνόησαν το έργο και την πορεία 25 χρόνων δίπλα στο λαό και παίρνουν την απάντηση για το ποιος είναι καθεστώς, ποιος πάει με το λαό και βγαίνει από το λαό.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού που έγραψε ιστορία, ένας συνδυασμός που σεβάστηκε τον αντίπαλο, τον δημότη και είναι έτοιμος να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια του και για το αύριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter