ΚΙΝΑΛ: Εσπασε το φράγμα των 200.000 ψηφισάντων – Παράταση εκλογών ως τις 8μμ

ΚΙΝΑΛ: Εσπασε το φράγμα των 200.000 ψηφισάντων – Παράταση εκλογών ως τις 8μμ

Πολύ μεγάλη είναι η προσέλευση των μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές για νέο πρόεδρο κινήματος με πάνω από 212.754 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) ανακοίνωσε παράταση μιας ώρας για τις εσωκομματικές εκλογές μετά και τις μεγάλες ουρές που παρατηρούνται σε εκλογικά τμήματα. Έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 20.00 αντί για τις 19.00.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης εκτίμησε ότι η συμμετοχή μπορεί να ξεπεράσει και τις 250 χιλιάδες.

Με τη μία ώρα παράταση, εκτιμάται ότι τα πρώτα αποτελέσματα θα εκδοθούν στις 9.30 ως 10 το βράδυ.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης συμμετοχής είναι το γεγονός ότι στις 14.20 είχαν ψηφίσει 150.000 άνθρωποι, ενώ την ίδια ώρα, στην εκλογή του 2017, είχαν ψηφίσει 109.000 .

Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η λειτουργία σε ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική.

Δηλώσεις υποψηφίων

Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ζήτησε να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία

Καθαρή εντολή για ανανέωση και πολιτική αυτονομία” ζήτησε ο υποψήφιος για την αρχηγία Νίκος Ανδρουλάκης .

Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε τη δημοκρατική παράταξη μπροστά” δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

« Είναι μια καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, για το Κίνημα Αλλαγής. Μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά γιατί χωρίς αυτή δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα”, ανέφερε  ο Παύλος Χρηστίδης.

“Το Κινάλ έχει κερδίσει τις εκλογές , το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει και  από δω και  πέρα είναι στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό που φτιάξαμε αυτό τον καιρό” δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

“Εύχομαι ανάταση στη δημοκρατική παράταξη μετά τις 12 Δεκεμβρίου”, ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter