ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες με 210.000 ψηφίσαντες – Πότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα

ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες με 210.000 ψηφίσαντες – Πότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα αποτελέσματα

Έκλεισαν οι κάλπες της ψηφοφορίας του Β’ γύρου για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, μετά και την ημίωρη παράταση που δόθηκε, από την αρμόδια Επιτροπή εκλογών (ΕΔΕΚΑΠ) για να μπορέσουν να ψηφίσουν όλοι όσοι ανέμεναν σε ορισμένα εκλογικά τμήματα.

Η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ ξεπέρασε τις 210.000 ψηφοφόρους.

Στο μεταξύ ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Ορχομενό και την Ερέτρια από την ΕΔΕΚΑΠ γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που είχε δώσει.

Σε περίπου 1,5 ώρα πρόκειται να ανακοινωθούν τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα.

Η διαδικασία επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα αλλά δόθηκε μισή ώρα παράταση στη διαδικασία καθώς σε πολλές περιοχές δεν έχουν προλάβει να ψηφίσουν λόγω καθυστερημένης προσέλευσης, όπως έγινε γνωστό.

Ανδρουλάκης: «Μεγάλη μέρα για την πατρίδα, τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ»

Από το Περιστέρι, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η σημερινή είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα, την δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα όνειρα, ελπίδες, προσδοκίες όλων των γενναίων ενώνονται», δήλωσε και ζήτησε μεγάλη συμμετοχή και καθαρή εντολή, «για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περιφανή την δημοκρατική παράταξη».

Παπανδρέου: «Αύριο έχουμε πολλή δουλεία, νέους αγώνες».

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ψήφισε στη Νίκαια, κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν μια ισχυρή ηγεσία, με ισχυρή φωνή στη βουλή για ισχυρή Ελλάδα και μια κοινωνία δίκαιη.

Όπως τόνισε, «αύριο έχουμε πολλή δουλεία, νέους αγώνες».

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter