ΚΙΝΑΛ: Περισσότεροι από 140.000 ψήφισαν στις κάλπες

ΚΙΝΑΛ: Περισσότεροι από 140.000 ψήφισαν στις κάλπες

Εκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 140.000 συμμετέχοντες. Αύριο θα υπάρχει μια πλήρης εικόνα της ψηφοφορίας, ενώ αργότερα απόψε θα κάνει δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ουρές λόγω αυξημένης προσέλευσης υπήρχαν, ως αργά το απόγευμα της Κυριακής σε πολλά από τα 600 εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ.

΄Ετσι η αρμόδια επιτροπή της Χαριλάου Τρικούπη για την εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου αποφάσισε να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία.

Οι κάλπες για την ανάδειξη τοπικών και νομαρχιακών οργάνων, αντιπροσώπων του 3ου συνεδρίου (20-22 Μαΐου) και για την επιλογή ονόματος της παράταξης έκλεισαν στις 20:00 (αντί για τις 19:00).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις εσωκομματικές κάλπες, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι με τη συμμετοχή τους τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δίνουν εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια για μια «δυνατή δημοκρατική παράταξη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter