ΚΙΝΑΛ: Παρατείνεται η αγωνία για την εκλογή νέου προέδρου – Πάνω από 260.000 ψηφοφόροι

ΚΙΝΑΛ: Παρατείνεται η αγωνία για την εκλογή νέου προέδρου – Πάνω από 260.000 ψηφοφόροι

Η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα αρχίσει στα εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα μετά τις οκτώ η ώρα απόψε. Αποφασίστηκε παράταση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Αντί στις 7 η ώρα όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί, οι κάλπες θα “κλείσουν” στις 8 η ώρα το βράδυ. Αυτό αποφασίστηκε από την αρμόδια για την εκλογική διαδικασία επιτροπή, με τη σύμφωνη γνώμη των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της μαζικής συμμετοχής εκλογέων και σε μια προσπάθεια να προλάβουν να ψηφίσουν όσοι έχουν φτάσει στα εκλογικά τμήματα, όπου παρουσιάζονται ουρές κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με την Επιτροπή, μέχρι τις 6 το απόγευμα είχαν ψηφίσει 224.000 εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας, εκ των οποίων οι 2.000 σε εκλογικά τμήματα εξωτερικού (Αστόρια και Μπρούκλιν- ΗΠΑ, Μελβούρνη, Σίδνεϊ -Αυστραλία, Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Κολωνία, Μόναχο, Ντύσσελτορφ, Στουτγάρδη, Οφενμπαχ, Φρανκφούρτη, Βούπερταλ-Γερμανία, Λευκωσία, Λεμεσσός, Πάφος-Κύπρος, Τορόντο, Μόντρεαλ-Καναδάς,Στοκχόλμη-Σουηδία, Λονδίνο-Μ.Βρετανία, Παρίσι-Γαλλία, Βρυξέλλες-Βέλγιο).

Με βάση νεότερους υπολογισμούς, η συμμετοχή σκαρφάλωσε στους 260.000 ψηφίσαντες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ώρα που αρχικά προβλεπόταν να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter