Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν περίπου 133.000 μέλη – Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες, ψήφισαν περίπου 133.000 μέλη – Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Έκλεισαν στις 9 το βράδυ της Κυριακής οι κάλπες για την εκλογή νέου ή νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καθώς ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συμμετοχή τελικά δεν ξεπέρασε αυτή της προηγούμενης Κυριακής (πάνω από 148.000 μέλη) καθώς ψήφισαν περίπου 133.000 μέλη του κόμματος.

Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 10.30  το βράδυ της Κυριακής.

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε κάνει λόγο για εκατοντάδες καταγγελίες ψηφοφόρων που στα εκλογικά τους κέντρα μέλη της εφορευτικής δεν έβρισκαν το όνομά τους, αλλά πηγές της ΚΕΦΕ δήλωσαν ότι τα όποια προβλήματα υπήρξαν σε κάποιες λίγες περιπτώσεις γρήγορα επιλύθηκαν και τα μέλη αυτά ψήφισαν κανονικά, οπότε δεν δικαιολογούνταν τέτοιες αντιδράσεις.

Τσίπρας: Ενωμένοι στους αγώνες στο κοινωνικό πεδίο

Λίγο μετά τις 5μμ προσήλθε να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Καισαριανή.

Ακολούθησε μια σύντομη δήλωσή του:

Τον λόγο έχουν σήμερα τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μαζικά προσέρχονται στις κάλπες. Από αύριο θα έχουμε νέο ή νέα πρόεδρο όποιον/α αποφασίσουν τα μέλη.

Είναι μια αποφασιστική στιγμή για το κόμμα, είμαι περήφανος που αφήνουμε μια βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής για την μαζική ανταπόκριση των μελών μας, κάτι που αποτελεί εφόδιο για την επόμενη μέρα.

Το κρίσιμο είναι οι αγώνες όχι οι εσωκομματικοί αλλά αυτοί στο κοινωνικό πεδίο όπου όλοι ενωμένοι θα τους δώσουμε, για να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά διακυβέρνησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter