Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συμβολισμοί της συνάντησης Κασσελάκη – Παππά

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συμβολισμοί της συνάντησης Κασσελάκη – Παππά
Συνάντηση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιο για την προεδρεία του κόμματος Νίκο Παππά, στην Βουλή, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Εκτός από την υποστήριξη του Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση και την κοινή τους δήλωση σχετικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η συνάντηση τους είχε και δύο πολύ σημαντικούς συμβολισμούς οι οποίοι δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητοι.

Πρώτος συμβολισμός, ο τόπος της συνάντησης. Αυτή δεν έγινε στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου αλλά στη Βουλή. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δηλώσει εμφατικά μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών ότι «έγινε το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο που το έχει ανάγκη», ενώ στο κοινό μήνυμά τους αναφέρουν ότι «ξεκινάμε από αυτή την Κυριακή για τη νίκη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

Συμβολισμός δεύτερος, η ώρα της συνάντησης. Πρωτοφανές για τον ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση ανώτατων στελεχών πριν τις 9 το πρωί, νωρίτερα από τον περίφημο πρωινό καφέ της Κουμουνδούρου, με συνέπεια και χωρίς καθυστερήσεις. Δείχνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε για να τα αλλάξει όλα. Επιθυμία του οι παλιές καθεστωτικές νοοτροπίες να ριχτούν  στον κάλαθο των αχρήστων και να ξεκινήσει μια νέα εποχή για το κόμμα.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Παππά σε Κασσελάκη μέσω μηνύματος ενότητας – Η κοινή δήλωση (Video)

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter